Ankara Yem - Kırıkkale




Ankara Yem – Kırıkkale




30 YILLIK SEKTÖREL TECRÜBE

“Önce Kalite“ anlayışıyla yola çıkan ANKARA YEM SANAYİ, “Kazan Kazan” değil, “Kazandır Kazan” anlayışını önceleyen ve “Müşteri“ değil, “İş Ortağı” anlayışını Ticari Faaliyetinin temel ilkesi edinmiştir.

30 yıla varan Sektörel Tecrübeyi, Ürün ve Hizmet Kalitesi ile birleştirerek, sektörün ihtiyaçlarını bilerek “Çözüm Ortağı” anlayışıyla faaliyetlerine devam etmektedir.

ANKARA YEM  yılların getirdiği tecrübeyle, kuruluşundan bugüne ödün vermediği kaliteli ürün ve hizmet anlayışını, bugün de sürdürmek ve sizlere en kaliteli hizmeti sunmak adına gelişime ve büyümeye devam etmektedir. Sektörün ve siz değerli İş Ortaklarımızın ihtiyaçlarını biliyoruz ve bu ihtiyaçlardan hareketle, satış öncesi ve sonrası hizmetinizde olmayı, üründe ve hizmette kaliteyi, kalitede sürekliliği, teknolojide güncelliği hedef edindik. İşletmelerdeki hayvan verimine göre yem spektlerini  değiştirerek, farklı verim grubundaki hayvanlar için farklı ürünler sunmaktayız.



Bu ürünlerimizin en ekonomik ve verimli şekilde ne kadar tüketileceği, hayvanın canlı ağırlığına, sağım gün sayısına, süt verimine ve işletmelerdeki  diğer kaba yem alternatiflerine göre konusunda uzman teknik hizmet personelimiz tarafından toplam rasyon çözümlemeleri yapılmaktadır.

Siz değerli iş ortaklarımıza en yüksek faydayı sağlayacak ürünleri sunmak ve sürekli Müşteri Memnuniyetini sağlamak amacıyla, yaptığınız hayvancılık kolu ne olursa olsun, karşılaşılabilecek sorunlara birlikte çözümler üretmek ve bu sorunları birlikte aşmak amacı ile bünyemizde teknik hizmet personellerimiz bulunmaktadır. Bu sayede tedarikçilerimizle karşılıklı iş birliği ve güven ilişkisi içerisinde kaliteyi arttırıcı, maliyetleri düşürücü faaliyetler gerçekleştirmek ve kaliteden ödün vermeden verimliliği arttırarak, en az hata ile üretim yapmak başlıca kalite politikamızı oluşturmaktadır.

Kalite Yönetim Sistemi, tüm ekibin benimseyeceği ve hayata geçireceği prensip ve hedefleri içerir. Uygunsuz olanı önlemek, iç/dış iletişimi maksimum kalitede ve uygunlukta tutmak ve daima ileriye yönelik, gelişmeye açık bir sisteme sahip olmak ana politikamızdır. Personelimizin yaratıcılığını, özgüvenini geliştirmek ve sorumluluk duygusu ile hizmet vermelerini sağlamak bizim için son derece önemlidir.

 

Ankara Yem – Kırıkkale operates in Yem Fabrikaları sector/category in KIRIKKALE📍.

Etiketler:






Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *